torsdag den 15. marts 2007

Ansjosroulade

Dagens banalitet er en madopskrift. Jeg har ikke afprøvet eller smagt den, men den lyder rigtig lækker. Især hvis man kan lide ansjoser eller roulade.

Ansjosroulade
Ingredienser (4-6 pers.)
25 g. margarine
1 dl. hvedemel
3 dl. mælk
2 dl. fløde
3 tsk. ansjoslage
3 æg
½ tsk bagepulver
Fyld
3-4 løg
1 ds. ansjoser
100 g. reven ost
1 dl. hakket persille

Fremgangsmåde
1. Smelt fedtstoffet i en gryde og bag op med hvedemel, mælk
og fløde til jævn dej. Kog godt igennem. Tilsæt ansjoslagen.
2. Tag gryden fra varmen. Skil æggene. Rør æggeblommerne i
dejen een ad gangen. Rør bagepulveret i.
3. Pisk æggehviderne helt stive og vend dem i. Beklæd en
bradepande (25*35 cm) med bagepapir. Hæld dejen i. Bag ca. 20
min. ved 225 grader. Sval let af.
4. Pil løgene og hak dem. Kog dem klare i lidt fedtstof.
Bland med finthakkede ansjoser, det meste af osten og
persillen. Fordel fyldet over rouladebunden.
5. Rul tæt sammen oglæg rouladen med sammenføjningen nedad på
en beklædt bradepande. Drys resten af osten over.
6. Gratiner ca. 8. min ved 250 grader eller grill.

Uhm... Så er der bare at sige god fornøjelse i køkkenet.

Ingen kommentarer: